Vpiši iskalni niz

naša področja

Specializirani smo za razvoj in proizvodnjo kozmetičnih izdelkov ter prehranskih dopolnil pod tujimi blagovnimi znamkami.

naš razvoj

S hišnimi strokovnjaki s področij kozmetologije, kemije, farmacije in živilske tehnologije svojim naročnikom nudimo storitve vse od rojstva ideje do njenega preoblikovanja v končni izdelek. Zagotavljamo razvoj izdelkov v skladu z željami in pričakovanji stranke ter hkrati najbolj optimalno nadgradnjo za doseganje dodane vrednosti.

naše
storitve

Nudimo storitve vse od rojstva ideje do njenega preoblikovanja v končni izdelek. Naše storitve zajemajo:

1

razvoj izdelkov

2

priprava dokumentacije

3

registracija izdelkov

4

proizvodnja izdelkov

5

skladiščenje in odprema izdelkov

naša
proizvodnja

Naši proizvodni prostori so opremljeni s sodobno opremo za proizvodnjo različnih oblik kozmetičnih izdelkov in prehranskih dopolnil.

pastozni izdelki

tekoči izdelki

praškasti izdelki

kapsulirani izdelki

spoznajte
naš proces

Na kratko preverite, kako poteka sodelovanje z nami.

vaša ideja in naši predlogi razvoja

izdelava vzorcev in ponudbe

potrditev vzorcev

izdelava testne serije in morebitne dodelave

ureditev formalnosti za prihodnje sodelovanje

naš katalog izdelkov

Vabljeni k ogledu kataloga osnovnih izdelkov iz našega proizvodnega asortimenta MYSTICARE. Prosimo, upoštevajte, da lahko vsakega izmed njih po vsebini in zunanji podobi prilagodimo vašim željam.

V manjšem deležu se posvečamo proizvodnji izdelkov lastnih blagovnih znamk. Butters in Booster predstavljata transformacijo idejne zasnove iz kataloga v realno podobo končnih izdelkov.

kakovost in varnost

V celotnem poslovnem procesu sledimo najvišjim zahtevam v kozmetični in prehranski industriji ter smo ponosni lastniki certifikatov kakovosti ISO 22716, ISO 22000 in GMP FOOD.