Vpiši iskalni niz

spoznajte nas

spoznajte nas

Smo sinonim za visokokakovostne, varne in zaupanja vredne kozmetične izdelke ter prehranska dopolnila.

spoznajte nas

spoznajte nas

Kinezika d.o.o. smo družinsko, mednarodno usmerjeno podjetje iz podalpske dežele v Srednji Evropi – Slovenije. Zaradi dolgoletne tradicije smo sinonim za visokokakovostne, varne in zaupanja vredne kozmetične izdelke ter prehranska dopolnila. Smo izrazito inovativno usmerjeni in vselej odprti za nove projekte oziroma sodelovanje.

kratka zgodovina

kratka zgodovina

Naša zgodba sega v leto 1989. V letih razvoja smo s stalnim izobraževanjem ključnih kadrov in z vpeljevanjem tehnoloških izboljšav toliko razvili svoje razvojno-proizvodne zmogljivosti, da lahko ponudimo kozmetične izdelke ter prehranska dopolnila za odrasle in otroke vrhunske kakovosti.

naša vizija

naša vizija

Kinezika je s svojim znanjem in proizvodi prisotna na slovenskem in tujem trgu – v večini evropskih držav, Združenih državah in v nekaterih državah ameriške, azijske ter afriške celine.

Z inovativnim pristopom, nadgrajevanjem znanja in nenehnimi izboljšavami si prizadevamo še bolj prodreti na tuje trge in postati vodilni ponudnik v proizvodnji kozmetičnih izdelkov in prehranskih dopolnil pod imenom naročnika, v skladu z njegovimi željami in pričakovanji.

naše vrednoste

naše vrednoste

Kinezika je izredno hitro prilagodljiv in zanesljiv poslovni partner. Velik poudarek dajemo partnerskem odnosu, zaupanju in kakovosti izvajanja storitev, kar zagotavljamo z vzpostavljenim sistemom po standardih kakovosti ISO.

Prizadevamo si zadovoljiti želje strank in jih hkrati nadgraditi v celovit projekt z visoko dodano vrednostjo, zato so naše aktivnosti usmerjene v stalno iskanje novih, boljših rešitev, vlaganje v inovacije in s tem izboljšanje izdelkov in storitev. Naša pomembna vrednota je premik k naravi, zato si prizadevamo za razvoj in proizvodnjo naravnih in trajnostno naravnanih izdelkov.

naše poslanstvo

naše poslanstvo

Kinezika želi svojim naročnikom zagotavljati inovativne in visokokakovostne izdelke, ki niso zgolj komercialni hit, pri čemer je naša najpomembnejša naloga in odgovornost skrb za kakovost in varnost, ki sta višji od zakonsko predpisanih.

Z visokim deležem naravnih kozmetičnih in vitaminsko-mineralnih živil opozarjamo na skrb za zdravje in bivanje v sožitju z naravo. Prav tako se trudimo slednje širiti med sodelavce in ustvarjati prijetno delovno okolje.


Ekipa


Glavna pisarna

Elizabeta Leskovšek

administration

Vodstvo

Ana Michelle Stipič

direktorica

Miro Stipič

produktni vodja

Mateja Stipič

finance

Stroka

Nataša Koštomaj

vodja priprave in planiranja

Matej Štante

vodja razvoja

Aleksandra Županc

vodja kakovosti

Aleksander Kunstek

vodja proizvodnje

Gabrijela Jurgl

svetovalec za kemikalije

Prodaja/nabava

Alenka Sivko

prodaja

Nina Ribič

nabava – razvoj

Marija Petrovska

Vodja marketinga